Dienstverlening

Financial Services B.V. verzorgt hoofdzakelijk administraties voor het MKB. Onze klantenkring varieert van kleine eenmanszaken tot middelgrote ondernemingen met tientallen personeelsleden en meerdere B.V.'s.

Financial services is in beginsel een administratiekantoor met standaard diensten Wij kunnen voor u uw volledige administratie verzorgen.

U kunt al bij ons terecht vanaf € 69,- per maand!

Onze gevarieerde cliëntenkring met vele verschillende disciplines noopt ons met onze tijd mee te gaan en up-to-date te blijven op de diverse gebieden. Hierdoor zijn wij in staat u te informeren over ontwikkelingen op financieel en fiscaal gebied Naast de standaard diensten levert Financial Services vele additionele diensten. Heeft u interesse, dan verwijzen wij u naar additionele diensten Wij kunnen voor u uw volledige standaard administratie verzorgen. Hieronder vindt u een opsomming van de diensten die wij zoal verlenen.

  • Het verwerken van uw administratie
  • Het verzorgen van de voorkomende fiscale aangiften
  • Het verzorgen van de fiscale aangiften op het gebied van de winstbelasting, zijnde de - aangifte inkomstenbelasting en/of vennootschapsbelasting, inclusief de uitstel- en schattingsregeling
  • Opmaak van uw jaarcijfers
  • Het verzorgen van uw loonadministraties
  • Het opstellen van bezwaarschriften en het corresponderen met de belastingdienst

Naast standaard werkzaamheden bieden wij een breed scala van extra werkzaamheden aan, zie hiervoor "additionele diensten"